Min handlevogn
0.00 kr

Samura

SAMURA japanske kniver

Samura kniver representerer arven av den århundre gamle tradisjonen å produsere førsteklasses kniver, og har sine røtter i Seki-City, datidens berømte senter for produksjon av Japanske sverd.

Om SAMURA

Kjernen i Samuras filosofi ligger i å utvikle det som best beskrives som blant de beste knivene i verden og tilpasset det europeiske markedet.

Samuras design-team har investert mange år i å utvikle høyt kvalifiserte kniver ved å ta i bruk gamle japanske konsepter og søke kontinuerlig forbedring.

Resultatet er kniver som representerer og holder de japanske tradisjonene i hevd. Ved hjelp av den nyeste teknologien angående materialer og ergonomi – både i design / utforming- skapes det et tynt og lett knivblad til en meget effektiv kniv med en fantastisk balanse.

Samura kjøkkenkniver består av 10 ulike kolleksjoner. Et vidt spekter som skal dekke det optimale behovet til både profesjonelle chefs og hobbykokker. Vi har valgt ut Samuras 3 mest populære kolleksjoner som vi anser som de mest aktuelle knivene for det norske markedet.

Knivene lages av det beste japanske stålet VG-10 og AUS-8.

Våre Samura kniver er laget med en stål-hardhet på 58 til 61 HRC som ligger allerede mer enn 10% over  europeiske kniver.

Alle Samura kniver går gjennom mangfoldige prosesser for å oppnå den ypperste kvalitet. Hvert knivblad blir manuelt slepet på slipestein (water whetstone) før kniven emballeres for levering.

 

Den unike kvaliteten som utgjør verdier for SAMURA inkluderer:

  • Tradisjonelle japanske ergonomi-krav
  • Kontinuerlig oppdatering til nyeste status i produksjonsteknikk
  • Europeisk komfort og produkt-design
  • Fantastisk «value for money»

Produkter fra Samura