Min handlevogn
0.00 kr

Cole & Mason

Cole & Mason pepperkverner ble i nov./des 2012 TESTVINNER i konkurranse med 10 andre pepperkverner. Av 10 renommerte pepperkverner som kom til finalen i testen fra «Cook’s Illustrated»-Gourmetmagasin ble COLE&MASON’s designkvern kåret til den beste og eneste med utmerkelsen «highly recommended». Kvernsystemet skjærer pepperkorn i stedet for å pulverisere det. På denne måten beholder pepperen sine eteriske oljer.Slik kan pepperen utvikle sin komplette aroma i maten og ikke i luften. Presisjonsmekanismen består av rustfritt herdet karbonstål og kan stilles in i 6 trinn.

Den passende saltkvernen

Salt og pepper danner en enhet for å krydre maten. Derfor stilles det like høye krav til funksjonalitet og design for saltkvernen fra COLE & MASON. Slik ender den opp med toppkvalitet.

Saltkvernen har en rust- og vedlikeholdsfritt kvern-mekanisme med 3-trinns innstilling fra grovt til det fineste saltstøv. Kvernhuset består av krystallklar akryl, og du kan velge mellom børstet eller bronsefarget edelstål.

Begge kvernene vant også «Houseware Design Award» i 2014 med tileggstittelen «Best in Category» for «Countertop Kitchenware»

Produkter fra Cole & Mason

    Vi kunne dessverre ikke finne noen produkter fra denne produsenten. Du kan også forsøk å søke etter det du leter etter: