
- Forside
- Julegavetips
Julegavetips
Julegavetips


MERETE BØ / SUNE ERIKSEN: OST OG VIN
I OST OG VIN gir Merete Bø og Sune Eriksen deg sine mest minnerike ost-og-vin-opplevelser. Her presenteres 52 oster - alle med egne vinanbefalinger som gir deg det perfekte følge til osten.
- Kjøp
- Les mer

KOKKEN, BAKEREN, HUN KOMIKEREN OG MAT DE ELSKER
Dette er kokeboken som gjør deg nysgjerrig - sulten - og mett. Kunnskap og kreativitet viser vei til nye høyder.
- Kjøp
- Les mer

Hellstrøms Hemmeligheter, signert
"Oppskriftene i denne boken er laget for å gi inspirasjon. Mat må vi jo ha hver dag, og da er det like bra å sørge for at det blir gode smaker og ikke bare næring." Eyvind Hellstrøm
- Kjøp
- Les mer

FOSA vakuumering startersett 3
Hold maten frisk lenge! Praktisk - lettvint - automatisk - effektiv! Opplev en ny måte å vakuumere på. FOSA: Intelligent VAKUUM-system for oppbevaring av mat - Innovativ og patentert teknologi - Stilig og brukervennlig
- Kjøp
- Les mer

Centellino med ikonisk tapp 125ml
Gavepakke m/dekanter for hvit- og rødvin
- Kjøp
- Les mer

Steak- eller Biffkniv,120mm
Bytt gjerne ut din vanlige bestikkniv med en steakkniv når du skal skjære biffen din!
- Kjøp
- Les mer

Gastrolux kjele, 6 liter
Kjele Ø26cm, med slipp-lett belegg i høy kvalitet. Faste grep og knotter som tåler 240°C i stekeovnen. GASTROLUX® gryteserie hører til de aller beste og mest lett anvendelige gryter du kan tenke deg.
- Kjøp
- Les mer

Gastrolux stekepanne Ø20 cm
Lav stekepanne, Ø 20cm, 4cm høy, med slipp-lett belegg, og avtagbart grep. Er best egnet til induksjon, men kan også brukes til alle andre typer koketopper.
- Kjøp
- Les mer

Aceto Balsamico di Modena: CARATELLO, 3år
Aceto Balsamico di Modena IGP, 3 år: mørk i fargen, velduftende og rikholdig i smak. Il Caratello er et prestigeprodukt for Cavedoni-familien og er meget etterspurt i Italia. Balsamicoen deres har blitt produsert siden 1860. Leveres med brosjyre.
- Kjøp
- Les mer

Condimento SABA aromatica
Condimento SABA aromatica. Saba er først beskrevet av romerne for over 2000 år siden, og oppskriften brukt av Cavedoni-familien er basert på disse beskrivelsene. Perfekt til desserter og bær - en vidunderlig smaksopplevelse. Brosjyre følger med.
- Kjøp
- Les mer
